Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Varukorgen är tom

 

Vi är Torque Elite

Momentnycklar, krafthylsor & hydrauliska verktyg av hög kvalitet.

Grundat 2014
Torque Elite är ett systerbolag till AB Momento (Flen).Vi jobbar med utbildning, kalibrering och försäljning inom produktområdena: krafthylsor, moment- och hydrauliska verktyg. Vi är ett ungt företag men har rutinerad personal som är villig att dela med sig av sin kunskap och erfarenhet. Med bra produkter och kunskap om hur de används kan vi öka er säkerhet, kvalitet och lönsamhet. Vi använder oss av få men duktiga leverantörer av de produkter vi säljer.

Vi erbjuder bara det bästa
Vi representerar Momento och Norbar på den Svenska marknaden. Momento tillverkar världens bredaste sortiment av standardhylsor och dessutom en mängd olika kundanpassade hylsor och avdragare. Norbar tillverkar momentnycklar, manuella-pneumatiska- eller elektriska momentverktyg samt kalibrering och kontrollutrustning.

Skruvförband - Centralt i vår verksamhet
Att dra åt en skruv så rätt funktion uppnås är inte så lätt alla gånger.  Men vi har både kunskap och produkter att erbjuda.  

Tillbaka

Behöver du hjälp att hitta rätt verktyg?

Vi hjälper dig till rätt produkt oavsett om det gäller krafthylsor, mätverktyg, hudraulik eller någon av våra tjänster. Kontakta vår kundservice få får du professionella råd.

Kontakta kundservice
KONTAKT

Box 14
642 21 FLEN

Adress  Kungsvägen 68 642 34 FLEN

Telefonnummer Tel: +46 157-660 60

E-post info@torque-elite.se

Visa priser:

© Torque Elite AB  |  Om cookies  |  Sitemap
Powered by SiteSmart